Merke Blues
fan Boppeseal Movies Wergea
Merke Blues op Sneker Filmwinter.

Merke Blues wordt zondag 20 januari als één van de meer dan 30 films op het Sneker Filmwinter festival vertoond. Het is de derde keer dat er in Sneek een filmwinter is, voorgaande jaren in samenwerking met Film in Friesland, vanaf dit jaar volledig zelfstanding met een grote rol voor de plaastelijke bioscoop Cine Sneek. De programmeurs van Cine Sneek waren zo enthousiast over de film Merke Blues, dat zij de film geprogrammeerd hebben in het zogenaamde blok met korte films op zondagmiddag 12.00 in zaal 2. Merke Blues is niet een echt korte film, nl. 60 minuten, maar in het totaal programma is het een mooie plek. Het festival is van 17 t/m 20 januari en kaarten zijn te bestellen via de site van Cine Sneek: www.cinesneek.nl Meer informatie over het festival is te zien op: www.snekerfilmwinter.nl