Merke Blues
fan Boppeseal Movies Wergea
Film Merke Blues is te huur!

Merke Blues is te huur: na de première in mei 2012 en vertoningen in Wergea en Burgum en op de filmfestivals Notfall in Leeuwarden, het European Minority Filmfestival in Husum/Duitsland, de Sneker Filmwinter en de opening van Slieker Filmhuis Leeuwarden is nu de rest van Fryslân aan de beurt. De film is zo goed beoordeeld, dat we er heel graag de provincie mee in willen, om het aan zo veel mogelijk mensen te laten zien. De film duurt één uur en is dus ook in te passen in een avond programma met meerdere onderdelen, zoals een jaarvergadering, personeelsfeest, feestavond, etc. De makers, en eventueel hoofdrolspelers,  zijn aanwezig om eventueel een inleiding te houden of vragen te beantwoorden.

Veel informatie op deze website: www.merkeblues.nl. De trailer geeft alvast een aardige eerste indruk. De voertaal is Fries, niet ondertiteld. Op verzoek is er wel een versie met engelse ondertiteling beschikbaar.  Op de website staat ook de contactinformatie, maar even bellen naar 06-20398669 is ook prima.

Prijs in overleg. We beschikken zelf over een HD beamer,HD speler, (16:9) projectiescherm en geluidsapparatuur. Is dit (gedeeltelijk) ter plekke aanwezig dan kunnen we daar in de prijs rekening mee houden.