Merke Blues
fan Boppeseal Movies Wergea
Première Merke Blues groot succes!

Op vrijdag 18 mei is Merke Blues in première gegaan voor zo'n 300 genodigden. Na de aankomst van de beide hoofdrolspelers Regina Veenstra en Jan van Drooge in twee kanariegele cabrio's kon eenieder genieten van de film in een bomvolle De Bidler te Wergea. Na afloop was iedereen dol enthousiast over de kwaliteit en inhoud van de film.

Op zaterdag en zondag hebben nog zo'n 300 betalende bezoekers genoten van Merke Blues.

Ook de pers heeft ruim aandacht geschonken aan deze première, er waren artikelen in de Leeuwarder Courant, Het Friesch Dagblad, weekkrant Actief, De Havensbank van Wergea en er waren interviews op Omrop Fryslân en Radio Boarnsterstim.

Vanaf nu is de film Merke Blues in te huren voor diverse mogelijkheden, zoals filmzaaltjes, culturele commissies, dorps- en buurthuizen of gewoon als opvulling bij een vergadering. Over de kosten kunt U informatie aanvragen via onze mailadres boppesealmovies@gmail.com of bel met Frans Slaterus - 0620398669